Grundläggande Sjösäkerhets- utbildning, inre fart

Grundläggande Sjösäkerhets- utbildning, inre fart

2 450 kr exkl. moms

Denna grundläggande sjösäkerhetsutbildning är ett måste för dig som ingår i besättningen ombord på ett mindre fartyg  i fartområde inre fart. Utbildningen följer direktiven i överenskommelsen mellan Skärgårdsredarna och Transportstyrelsen 2014. Efter genomförd utbildningen och mot uppvisande av utfärdat kursintyg, kan din redare utfärda ett intyg.

Teorin genomför du på egen hand med hjälp av Skärgårdsredarna webbaserade utbildning Grundläggande säkerhetsutbildning, vilket skall inför praktikdagen genomföras med godkänt resultat och bevisas med utskrivet intyg.

I kurspriset ingår lunch och fika.

Mer information om kursen och dess upplägg finner du längre ner på sidan.

01 september, 08:00 - 17:00
Stockholm Training Port (Frihamnen)
Få platser kvar
22 september, 08:00 - 17:00
Stockholm Training Port (Frihamnen)
Platser kvar
13 oktober, 08:00 - 17:00
Stockholm Training Port (Frihamnen)
Platser kvar
03 november, 08:00 - 17:00
Stockholm Training Port (Frihamnen)
Platser kvar
24 november, 08:00 - 17:00
Stockholm Training Port (Frihamnen)
Platser kvar
15 december, 08:00 - 17:00
Stockholm Training Port (Frihamnen)
Platser kvar

Beskrivning

OM KURSEN: Ingår du i besättningen ombord på ett fartyg under 500 brutto i inre fart, skall du ha genomfört en grundläggande sjösäkerhetsutbildning motsvarande denna. Du kommer att få lära dig grundläggande överlevnadsteknik, första hjälpen, hantering av livflotte, evakuering och brandskydd.

Safetygruppen är av Transportstyrelsen ackrediterad utbildningsgenomförare. Samtliga instruktörer har erfarenhet och goda referenser inom ämnesområdena och som utbildare.

UPPLÄGG: Kursen är på en praktisk dag och skall föregås av självstudier med hjälp av Skärgårdsredarna webbaserade utbildning Grundläggande säkerhetsutbildning, vilket skall inför praktikdagen genomföras med godkänt resultat och bevisas med utskrivet intyg. Vi är på vårt utbildningscenter på Långholmen i centrala Stockholm och de praktiska övningsmomenten genomförs i verklig miljö från utbildningsfartyget M/S Polfors.

INNEHÅLL: Utbildningen följer framtagna utbildningsriktlinjer mellan Skärgårdsredarna och Transportstyrelsen:
Del A – Grundläggande säkerhetsutbildning
Del B – Grundläggande brandskydd
Del C – Passagerarsäkerhet, mönstringsrutiner och kommunikation
Del D – Passagerarsäkerhet, lastsäkerhet och skrovintegritet

LÄNGD: 1 dag

FÖRKUNSKAPSKRAV: Vid kurs uppstart av praktikdagen, skall din teoretiska kunskap påvisas med hjälp av intyg att du har uppnått godkänt resultat vi genomförandet av Skärgårdsredarna webbaserade utbildning Grundläggande säkerhetsutbildning.

KURSINTYG/CERTIFIKAT: Vid ett hundraprocentigt närvarande och att alla moment är genomförda under utbildningen, utfärdas ett kursintyg.

LITTERATUR: –

BOENDE: Önskar du boka boende i samband med utbildningen, kan det med lätthet göras under rubriken ”Boende” i menyraden.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Grundläggande Sjösäkerhets- utbildning, inre fart”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *