Safety and security training!
Säkerhetsutbildning för Tjänstgöring på Fiskefartyg

Säkerhetsutbildning för Tjänstgöring på Fiskefartyg

3 950 kr exkl. moms

Utbildningen är för dig som ingår som besättning ombord på ett fiskefartyg och ger dig en grundläggande kunskap om säkerhet. Utbildningen följer direktiven i enlighet med Transportstyrelsen författningssamling TSFS [2011:116]. Efter utbildningen kan du ansöka om certifikatet Säkerhetsutbildning för tjänstgöring på fiskefartyg.

I kurspriset ingår lunch och fika.

Mer information om kursen och dess upplägg finner du längre ner på sidan.

01-02 juni, 08:00 - 17:00
Stockholm / Långholmen
Platser kvar

OM KURSEN: Utbildningen är till mycket stor del praktisk, där du som deltagare får kunskaper och färdigheter om säkerhet ombord på fiskefartyg.

Safetygruppen är godkänd utbildningsanordnare av Transportstyrelsen enligt STCW-konventionen. Samtliga instruktörer har erfarenhet och goda referenser inom ämnesområdena och som utbildare.

UPPLÄGG: Vi varvar föreläsningar, reflektioner, diskussioner och frågor med praktiska moment under utbildningen, med syfte att på bästa sätt befästa kunskaperna i långtidsminnet. Samtliga dagar är vi i vårt utbildningscenter på Långholmen i centrala Stockholm.

INNEHÅLL: Utbildningen följer Transportstyrelsens krav och omfattar följande huvuddelar:

Del A – Brandskydd teori och praktik
Del B – Hälso- och sjukvård
Del C – Personlig säkerhet
Del D – Stabilitet

LÄNGD: 2 dagar

FÖRKUNSKAPSKRAV: Inga förkunskapskrav krävs, men ett giltigt läkarintyg för sjöfolk är ett krav för att delta på utbildningen.

KURSINTYG/CERTIFIKAT: Vid ett hundraprocentigt närvarande och att alla moment är genomförda under utbildningen, utfärdas ett kursintyg.

Kursintyget bevisar att kunskapsmålen är uppnådda i enlighet Transportstyrelsen författningssamling TSFS [2011:116].

Med kursintyg kan du ansöka om det internationella certifikatet från Transportstyrelsen med en giltighetsperiod om fem år.

LITTERATUR: Kurslitteratur består av inbundet kompendium.

BOENDE: Önskas boende i samband med utbildning, kan det bokas med lätthet under fliken ”Boende” i menyraden.