Safety and security training!

om-oss

Om oss

SAFETYFIRST
För oss på Safetygruppen är det en självklarhet att Safety och Security alltid går i först hand. All verksamhet hos oss på Safetygruppen är noga kvalitetssäkrad och utvecklad för att leverera den bästa och mest pedagogiska utbildningen.

Safetygruppen är en helhetsleverantör av säkerhetskurser för sjöfarten och var först ut av samtliga utbildare 2012 med att bli godkända av Svenska Transportstyrelsen att utbilda i STCW Manilla.

Vi har fokus på säkerhetskurser för den större sjöfarten. Verksamheten är baserad på Stockholm Training Port, Frihamnen, i centrala Stockholm men utbildningar levereras även på olika platser i hela Sverige, från Kalix i norr till Göteborg i syd.

Ägare av företaget har en bakgrund som marinofficerare med erfarenheter från sjöräddningen och räddningstjänsten. Samtliga instruktörer har lång erfarenhet av sjön med spetskompetenser inom olika specifika områden.

Safetygruppen är av Transportstyrelsen kvalitetscertifierade och alla utbildningar Safetygruppen genomför bedrivs enligt vårt kvalitetsnormsystem. Systemet har till uppgift att säkerställa genomförande av utbildningar håller fastställd kvalitetsnivå och att utveckling sker enligt en fastställd process.

Huvudsamarbetspartner

rsz_dafo

Interspiro

 Viking Life-Safing Equipment

Partners


 

Våra kunder


Certifierad av


Safetygruppen ©2015. Alla rättigheter förbehålles Allmänna villkor

Developed and powered by GO MO GROUP